ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iulie 2018

 
 

Mesagerul Hunedorean [12/07/2018]

 
Festivalul ”Hunedoara Lirică” ajunge la un punct culminant. Castelul Corvinilor – scenă pentru opera „Trubadurul“
     
Festivalul ”Hunedoara Lirică” ajunge la un punct culminant. Castelul Corvinilor – scenă pentru opera „Trubadurul“

Cea de-a doua ediţie a Festivalului „Hunedoara Lirică“, desfăşurată în perioada 9-20 iulie, ajunge la un punct culminant al programului. Mâine, sâmbătă, 14 iulie, în atmosfera medievală a Castelului Corvinilor, iubitorii de operă vor avea ocazia să vadă una dintre cele mai reprezentative creaţii muzicale ale compozitorului italian Giuseppe Verdi – „Trubadurul“. Un spectacol în care vor evolua solişti de operă din cinci ţări, cu cariere internaţionale şi care vor aduce în faţa publicului trăirile intense, pe alocuri pline de dramatism, ale personajelor. The post Festivalul ”Hunedoara Lirică” ajunge la un punct culminant. Castelul Corvinilor – scenă pentru opera „Trubadurul“ appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY