ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 iulie 2018

 
 

Radio Crazy [12/07/2018]

 
20 de produse care ard grăsimile fără milă – Nici urmă de înfometare!
     
20 de produse care ard grăsimile fără milă – Nici urmă de înfometare!

Aproape fiecare om care are câteva kilograme în plus, visează să scape de acestea și să capete formele ideale. După cum se știe, pentru aceasta este necesar executarea unui set de cerințe, cum ar fi: efort fizic, alimentație aleasă și planificată corect etc. Tuturor celor care încearcă să slăbească chiar în acest moment, Sanatosi.com propune atenției următoarele 20 de produse care îi va ajuta nespus de mult în lupta cu kilogramele. Mâncarea care arde grăsimile nu este un mit. Produsele prezentate în continuare accelerează schimbul de substanțe, elimină surplusul de lichid din organism, reglează procesele digestive. Fiecare dintre acestea arde grăsimile, trebuie doar să vă îmbunătățiți meniul cu ele. Rezultatul va depăși toate așteptările! 1. Brânza de vaci, chefirul, laptele bătut, iaurtul Calcitriolul este un hormon care ajută celulele să scape de grăsimea în exces și acesta se găsește din abundență în produsele lactate. Produsele lactate degresate sunt o descoperire destul de importantă pentru cei ce vor să slăbească. Ele conțin o mulțime de proteine, iar proteinele sunt o parte importantă a planului alimentar al celor ce țin cură de slăbire. Important – alegeți doar produsele degresate proaspete. De asemenea, foarte util este zerul. Acesta conține o proteină specială ce luptă cu țesutul adipos subcutanat. 2. Ghimbirul Uleiurile esențiale, care se găsesc în ghimbir, îmbunătățesc digestia și stimulează formarea sucului gastric. Prin urmare celulele de grăsime sunt arse la maxim. De asemenea, ghimbirul are o influență foarte bună asupra pielii. 3. Varza Toate tipurile de varză sunt bune pentru cei ce vor să slăbească. Ea conține multe fibre, iar acestea elimină din organism tot surplusul nenecesar. În compoziția verzei intră indol 3 carbinolul – substanță ce reglează schimbul de estrogen la femei. De asemenea, varza are foarte puține (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY