ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Radio Crazy [12/07/2018]

 
Știai de ce pisicile se plimbă printre picioarele oamenilor? Dacă nu, articolul de azi te va elucida!
     
Știai de ce pisicile se plimbă printre picioarele oamenilor? Dacă nu, articolul de azi te va elucida!

Pisicile se plimbă printre picioarele oamenilor – Am citit, de curând, că familiile care decid să aibă drept animal de companie pisici, vor avea o aură puternică asupra casei. Pisicile au o putere magică, prin care încearcă să își protejeze stăpânul și casa în care locuiesc. Se spune că acela care gonește pisica în momentul în care se plimbă printre picioarele sale, își gonește și norocul. Pisicile au capacitatea de a proteja locul în care trăiesc, de energii negative, deoarece ele se hrănesc cu energia negativă și eliberează energie pozitivă. Dacă o pisică se așază pe lângă tine și începe să toarcă, nu o alunga! Ea a depistat că suferi de o afecțiune și încearcă să te vindece de ea. Nu râde, este adevărat! De asemenea, dacă pisica simte că într-un anumit spațiu există un spirit negativ, va face tot posibilul să îl gonească. Dacă vrei să ai în casa ta o pisică, este foarte importantă culoarea ei, pentru a aduce bunăstare în familie. Să vedem ce fac pisicile, în funcție de culoarea lor! 1.Cea neagră, elimină energia negativă din casă. 2.Cea roșcată, îți va aduce bani și bunăstare. 3.Pisica gri, aduce noroc. 4.Pisica albă te poate vindeca. 5.Pisica în mai multe culori aduce noroc, armonie, prietenie și înțelepciune. Cum vindecă pisicile? Pisicile simt când un om are o suferință, așa că se vor așeza exact în locul în care există o problemă, ducând la vindecarea acelei afecțiuni.

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY