ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iulie 2018

 
 

Radio Crazy [12/07/2018]

 
De ce apar, de fapt, pietrele la fiere şi la rinichi?
     
De ce apar, de fapt, pietrele la fiere şi la rinichi?

Vezica biliară (sau colecistul) este un rezervor temporar al bilei, situat pe fața inferioară a ficatului. Este unită cu ficatul, de unde primește bila, și cu duodenul, unde o eliberează. Problemele colecistului sunt variate, dar cele mai cunoscute sunt pietrele care apar, de obicei, în jurul vârstei de 40 de ani, când bioenergeticienii consideră că fiecare individ a acumulat destul de mult negativism încât să îşi blocheze calea de eliberare a bilei. Atunci când suntem extrem de combativi şi de dornici de a avansa, dar suntem frânaţi de anumite persoane din anturajul nostru, ne aflăm în pericolul de a avea gânduri de nemulţumire, mânie şi chiar agresivitate faţă de aceste persoane. Activitatea noastră, pe care o vrem impetuoasă, se derulează cu teamă, cu angoase şi lipsă de entuziasm Acestea duc la blocaje energetice în zona colecistului, care, deseori, pot degenera în boală severă. Calculii biliari mai pot apărea şi atunci când nu suntem suficient de hotărâţi, când ezităm prea mult într-o activitate, când ne lipseşte curajul. Mentalul nostru este populat de gânduri negative, iar supărarea şi agresivitatea ne rod deopotrivă. Concluzie: Pentru a nu face pietre la fiere, trebuie să avem mare atenţie la lumea gândurilor pe care le întreţinem. Trebuie să învăţam să ne stăpânim emoţiile în ciuda situaţiilor contrariante pe care le putem întâlni. Şi nu în ultimul rând, să încetăm să mai judecăm şi să mai acuzăm pe cei care ne stau în cale. Fiecare persoană pe care o întâlnim are rostul ei şi nu întâmplător a intrat în viaţa noastră. Pietrele la rinichi sunt consecinţele unui exces de autoritate Problemele la rinichi, în special, pietrele, indică faptul că nu exprimăm ceea ce simţim. De regulă, un exces de autoritate şi nevoia de a-i controla pe ceilalţi cauzează tensiuni care se răsfrâng negativ asupra sănătăţii rinichilor. De asemenea, putem (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY