ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iulie 2018

 
 

Radio Crazy [12/07/2018]

 
Trei zodii sunt sortite să treacă prin greutăți în viață. Te numeri printre ele?
     
Trei zodii sunt sortite să treacă prin greutăți în viață. Te numeri printre ele?

Ai impresia că toate ți se întâmplă numai ție și parcă ești bântuit de un soi de blestem? Află că există trei zodii, care sunt supuse unui destin greu de suportat. Dacă te-ai găsit enumerat printre ele, spune-ne prin ce greutăți ai trecut, în decursul anilor! Explicația pentru toate aceste necazuri este aceea că acești nativi au anumite puncte slabe, pe care nu reușesc să le depășească… Peşti Peștii sunt firi sensibile, care își dedică timpul spre ajutorarea celor din jur și ajung să își neglijeze propriile nevoi. Vor încerca să găsească o explicație pentru problemele pe care le au, dar răspunsul întârzie să apară sau nu vine niciodată. Este posibil ca partenerul de viață să fie scăparea lor! Fecioară Firi perfecționiste, Fecioarele nu se vor mulțumi niciodată cu ceea ce au, iar din acest motiv viața lor pare să fie un calvar. Greu de înțeles, Fecioarele nu acceptă să fie criticate și, la final, se întreabă ce au toți cu ele. Dacă vrei să depășești această barieră, încearcă să fii mai maleabil. Vărsător Vărsătorii sunt persoane imprevizibile, active și mereu doritoare de nou. Cum își doresc stabilitate pe plan financiar, cu greu vor ajunge să fie mulțumiți de ceea ce le oferă viața. Când au mai mult, vor și mai mult, iar aceasta este explicația nefericirii lor permanente. Renunță la impulsivitate și acceptă oamenii așa cum sunt!

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY