ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/07/2018]

 
Tudor, atac la George Romanescu. ”S-a implicat în campania de anul trecut, aduce susținători în ședințele CL”
     
Tudor, atac la George Romanescu. ”S-a implicat în campania de anul trecut, aduce susținători în ședințele CL”

Adrian Tudor vrea ca George Romanescu să fie pus în discuție la PSD Gorj. Viceprimarul municipiului îl acuză pe șeful ITM Gorj că îi aduce pe susținătorii primarului să facă scandal la ședințele consiliul local.  ”Minte cu nerușinare, eu nu fac politică!” reacționează George Romanescu. Nu mai este un secret pentru nimeni că Tudor își dorește să fie candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. La Interviurile Infinit FM, viceprimarul municipiului a declarat că tandemul Mihai Weber-Cosmin Popescu îl vrea pe Marcel Romanescu în partid, ba chiar să-i dea primarului președinția organizației PSD Târgu-Jiu. Adrian Tudor nu-l mai vrea pe George Romanescu șef la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Îl acuză că a făcut campanie electorală, anul trecut, pentru fratele Marcel și că-i aduce susținători la ședințele consiliului local pentru a face scandal. Marcel Romanescu a comentat, zilele trecute, într-o emisiune TV, că Adrian Tudor nu are cei 7 ani de acasă. Viceprimarul PSD crede că primarul liberal l-a atacat pentru că stă bine în sondaje. Tudor a aflat că a fost măsurat, recent, și că procentul obținut este unul pe care se poate construi o candidatură, în 2020. Șeful ITM Gorj, George Romanescu, neagă vehement c-ar fi fost implicat în campania electorală a fratelui său ori că i-ar duce susținători la ședințele consiliului local.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY