ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/07/2018]

 
Dispută pe Legea off-shore. Vâlceanu: Iancu să sesizeze organele de cercetare penală, altfel o fac eu!
     
Dispută pe Legea off-shore. Vâlceanu: Iancu să sesizeze organele de cercetare penală, altfel o fac eu!

Dan Vâlceanu se ia la trântă cu Iulian Iancu. Deputatul de Gorj îi cere șefului Comisiei de Industrii din Camera Deputaților să se adreseze organelor de cercetare penală. Totul după ce Iancu a spus, într-o emisiune la Antena 3, că Legea off-shore adoptată de Senat în forma trimisă de fostul guvern Tudose ar fi fost în neregulă iar senatorii care au votat-o ar fi pasibili de trădarea interesului național. Legea se referă la condițiile prin care concesionarii perimetrelor din Marea Neagră pot exploata resursele de gaze naturale. Vâlceanu a anunțat că dacă Iancu nu va face nimic, va sesiza el organele statului. Vâlceanu a mai comentat, în conferința de presă a PNL Gorj, că lucrurile spuse de Iulian Iancu la televizor sunt de o mare gravitate și că trebuie tratate ca atare. Deputatul crede că trădarea națională se referă la faptul că resursele României urmau să fie vândute pe nimic.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY