ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/07/2018]

 
Florin Cârciumaru: O nouă lege va ajuta primarii și viceprimarii care au încurcături cu ANI
     
Florin Cârciumaru: O nouă lege va ajuta primarii și viceprimarii care au încurcături cu ANI

Florin Cârciumaru crede că Aurel Popescu ar putea scăpa de incompatibilitate, în toamnă, când noua lege va intra în vigoare. Liderul PSD Gorj a venit, joi, cu o reacție după ce ANI l-a declarat pe viceprimarul Târgu-Jiului incompatibil pe motiv c-a făcut parte din consiliile de administrație ale mai multor școli. Cârciumaru a spus că, în câteva luni, va intra în vigoare o nouă lege care va ajuta primarii și viceprimarii și care, acum, este la promulgare la președintele Iohannis. Întrebat dacă Aurel Popescu ar trebui să se retragă de la șefia PSD Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru a răspuns că decizia trebuie luată în cadrul Biroului Permanent al organizației municipale, înaintea alegerilor interne din toamnă. Șeful PSD Gorj a observat că sunt mulți membri interesați de o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, în 2020, ceea ce nu i se pare un lucru rău. Viitorul candidat va fi stabilit, la partid, prin vot secret.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY