ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

LIVE TEXT | Racing Union - Viitorul, de la 21:00. Fosta campioană dă startul participării echipelor româneşti în noua (...)

ProSport [12/07/2018]

 
LIVE TEXT | Racing Union - Viitorul, de la 21:00. Fosta campioană dă startul participării echipelor româneşti în noua ediţie a cupelor europene. Lotul echipei lui Hagi şi statisticile întâlnirilor (...)
     
LIVE TEXT | Racing Union - Viitorul, de la 21:00. Fosta campioană dă startul participării echipelor româneşti în noua ediţie a cupelor europene. Lotul echipei lui Hagi şi statisticile întâlnirilor (...)

Participarea românească în ediţia 2018/19 a cupelor europene este deschisă de Viitorul, în primul tur preliminar al Europa League, astăzi, de la ora 21:00, în Luxembourg. Racing FC Union Luxembourg este o echipă relativ nouă, fiind fondată la 12 mai 2005.

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
O legendă din Serie A l-a pus pe gânduri pe Cristiano Ronaldo: ”Am făcut cea mai mare prostie când am plecat de la Real (...)
O legendă din Serie A l-a pus pe gânduri pe Cristiano Ronaldo: ”Am făcut cea mai mare prostie când am plecat de la Real Madrid”
Transferul lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) în Serie A la Juventus continuă să stârnească diverse (...)
La US Open se sparge banca! Cele mai mari premii din istoria tenisului. Cât poate câştiga Simona (...)
La US Open se sparge banca! Cele mai mari premii din istoria tenisului. Cât poate câştiga Simona Halep
US Open va fi turneul unde se vor acorda cele mai mari premii din istoria tenisului, cei care (...)
Marius Avram a vorbit în permieră despre incidentul din Ungaria. Cât de gravă este starea centralului, care a fost scos (...)
Marius Avram a vorbit în permieră despre incidentul din Ungaria. Cât de gravă este starea centralului, care a fost scos pe targă în timpul unui meci de Europa (...)
Reacţia lui Marius Avram, după ce a fost scos pe targă în timpul unui meci arbitrat în (...)
Marius Avram a vorbit în premieră despre incidentul din Ungaria. Cât de gravă este starea centralului, care a fost scos (...)
Marius Avram a vorbit în premieră despre incidentul din Ungaria. Cât de gravă este starea centralului, care a fost scos pe targă în timpul unui meci de Europa (...)
Reacţia lui Marius Avram, după ce a fost scos pe targă în timpul unui meci arbitrat în (...)
ProSport Live powered by Mercedes | ARBITRUL MARIUS AVRAM, SCOS PE TARGĂ | LUCESCU Jr. ÎL VREA PE ALIBEC LA PAOK | (...)
ProSport Live powered by Mercedes | ARBITRUL MARIUS AVRAM, SCOS PE TARGĂ | LUCESCU Jr. ÎL VREA PE ALIBEC LA PAOK | CFR - MALMO ÎN CHAMPIONS LEAGUE
ProSport LIVE
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY