ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 iulie 2018

 
 

Il Luce are cuvântul. De ce victoria Croaţiei e meritată, marele avantaj al lui Modric & Co. în finală şi detaliul (...)

ProSport [11/07/2018]

 
Il Luce are cuvântul. De ce victoria Croaţiei e meritată, marele avantaj al lui Modric & Co. în finală şi detaliul care va decide campioana mondială: Acolo se va (...)
     
Il Luce are cuvântul. De ce victoria Croaţiei e meritată, marele avantaj al lui Modric & Co. în finală şi detaliul care va decide campioana mondială: Acolo se va (...)

Mircea Lucescu (72 de ani) consideră că naţionala Croaţiei merită să joace finala Cupei Mondiale din Rusia. Cel mai important antrenor al ultimilor ani a explicat care a fost marele avantaj al ex-iugoslavilor în semifinala cu Anglia, apoi a vorbit despre duelul care va decide ultimul act,...

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
10 repere simple ale arbitrajului în tenisul de masă. De ce vin arbitrii cu paletele jucătorilor în pungi, de ce se (...)
10 repere simple ale arbitrajului în tenisul de masă. De ce vin arbitrii cu paletele jucătorilor în pungi, de ce se acordă în acelaşi timp cartonaş galben şi roşu, cum se semnalizează şi ce înseamnă un (...)
ProSport vă explică, în detaliu, cele mai des întâlnite gesturi ale arbitrilor de la tenis de (...)
10 declaraţii de reţinut de la Marius Ancuţa, omul care a făcut snookerul cunoscut în România! De la şahul cu bile, la nu (...)
10 declaraţii de reţinut de la Marius Ancuţa, omul care a făcut snookerul cunoscut în România! De la "şahul cu bile", la "nu sunt dornic să fiu văzut. Prefer să rămân o (...)
Marius ”Mario” Ancuţa a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. În urma lui a rămas o fetiţă de 13 ani, (...)
Cum a fost smulsă remiza în faţa campioanei CFR! Nu pot să reproduc acele cuvinte!
Cum a fost "smulsă" remiza în faţa campioanei CFR! "Nu pot să reproduc acele cuvinte!"
Campioana CFR a obţinut doar un rezultat de egalitate în primul meci al ediţiei 2018 - 2019 a (...)
Momentul de care campioana nu a ştiut să profite! De acolo, jocul ar fi trebuit să curgă în altă direcţie. Edi (...)
Momentul de care campioana nu a ştiut să profite! "De acolo, jocul ar fi trebuit să curgă în altă direcţie". Edi Iordănescu şi concluziile sale după primul meci în Liga 1 pe banca (...)
Discursul lui Edi Iordănescu după meciul CFR - FC Botoşani 1-1, primul din noul sezon al Ligii (...)
Au scos un punct contra campioanei şi au prins aripi: Ne propunem play-off-ul!. Discursul lui Costel Enache după CFR (...)
Au scos un punct contra campioanei şi au prins aripi: "Ne propunem play-off-ul!". Discursul lui Costel Enache după CFR - FC Botoşani 1-1
Au scos un punct contra campioanei şi au prins curaj. Costel Enache a vorbit despre calificarea (...)
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY