ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [15/06/2018]

 
PNL Gorj are variante de rezervă dacă Romanescu trece la PSD! Cine spune asta
     
PNL Gorj are variante de rezervă dacă Romanescu trece la PSD! Cine spune asta

Vasile Popeangă a comentat, la Interviurile Infinit FM, că PNL Gorj are variante de rezervă în situația în care Marcel Romanescu ar trece la PSD. Recent, într-un interviu acordat presei locale, primarul Târgu-Jiului n-a exclus categoric o astfel de mutare. Speculații circulă de toamna trecută. În mai, în Biroul Permanent al PSD Târgu-Jiu, chiar a existat un vot împotriva sosirii lui Romanescu în partid. Popeangă crede că subiectul este unul bun, pentru că menține tensiunile în PSD Gorj. De câte ori a fost întrebat despre trecerea lui Marcel Romanescu la PSD, președintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a răspuns că sunt pure speculații, aruncate de social-democrați din cauză că nu găsesc candidați pentru Târgu-Jiu și Motru. Asta spune și acum, după ultimele declarații făcute de Romanescu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY