ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [15/06/2018]

 
A intrat în greva foamei în fața Prefecturii! Pentru ce protesta gorjeanul?
     
A intrat în greva foamei în fața Prefecturii! Pentru ce protesta gorjeanul?

Un târgujian, fost președinte de asociație de proprietari, a intrat în greva foamei, joi dimineața, în fața Prefecturii Gorj. Pe o pancartă pe care și-a atârnat-o de gât, omul a scris că protestează împotriva abuzurilor procurorilor. „Justiția gorjeană este în metastază! Am ajuns la capătul puterilor. Prea multe “Portocale” stricate în justiția din Gorj”, este o parte din mesaj. Omul se numește Ion Paliță și este fostul președinte al Asociației nr.48 din cartierul Debarcader. Supărarea sa este legată de faptul că procurorii gorjeni n-au luat nicio măsură împotriva administratorei aceleiași asociații, Nicolița Rădoescu, care a încheiat contracte de prestări servicii cu o firmă privată. Paliță a depus un denunț penal, vara trecut, acuzând-o pe femeie de furt și delapidare. Paliță este supărat și pentru că, în august anul trecut, a fost schimbat din funcția de președinte al asociației de proprietari.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY