ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [15/06/2018]

 
Caragea susține că Romanescu l-a lăsat cu „buza umflată” pe Dragnea
     
Caragea susține că Romanescu l-a lăsat cu „buza umflată” pe Dragnea

Caragea susține, pe Facebook, că Romanescu l-ar fi lăsat ”cu buzele umflate” pe Dragnea. În sensul că doi dintre liderii PSD Gorj ar fi aranjat o întâlnire a primarului Târgu-Jiului cu șeful cel mare de la București, dar Romanescu nu s-a prezentat. Viorel Caragea spune că întâmplarea ar fi avut loc recent. Marcel Romanescu neagă c-ar fi avut programată o întâlnire cu Liviu Dragnea. Susține că s-a întâlnit doar cu Paul Stănescu, la Ministerul Dezvoltării, pentru discuții despre investițiile pe care vrea să le realizeze în Târgu-Jiu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY