ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Mesagerul Hunedorean [14/06/2018]

 
Drumul către Staţiunea Râuşor a fost rupt de viitură
     
Drumul către Staţiunea Râuşor a fost rupt de viitură

Precipitaţiile abundente au făcut ravagii în comuna Râu de Mori. Drumul judeţean (DJ) 686, între satul Suseni şi staţiunea turistică Râuşor, a fost rupt de viitură în mai multe locuri şi blocat de aluviuni. Râul Sibişel a ieşit din matcă şi a inundat zeci de gospodării din satele Sibişel şi Ohaba-Sibişel, a transmis Niculiţă Mang, primarul comunei Râu de Mori. The post Drumul către Staţiunea Râuşor a fost rupt de viitură appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY