ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Jurnalmm [14/06/2018]

 
Lovitura de teatru în PMP Maramureș. Lucian Morar președintele partidului își va da demisia din toate funcțiile politice?
     
Lovitura de teatru în PMP Maramureș. Lucian Morar președintele partidului își va da demisia din toate funcțiile politice?

Din informațiile noastre Lucian Morar președintele PMP Maramureș își va da demisia din toate funcțiile politice, anunț pe care îl va face în cadrul Congresului Extraordinar din 16 iunie 2018 . Lucian Morar , proaspătul președinte a formațiunii politice PMP Maramureș cea mai tare organizatie județeană , ales cu un procent de 100 %, își va da demisia din toate funcțiile de partid. Peste 750 de delegați l-au votat în unanimitate la Conferința Județeană  din  data de 26 mai  2018, la alegeri fiind prezent pentru a-l susține și președintele Băsescu. Conform surselor noastre, sâmbătă în cadrul Congresului Extraordinar al PMP, Lucian Morar își va înainta demisia din toate funcțiile pe care le ocupă, la nivel de partid. Lucian Morar este în prezent  primarul orașului Ulmeni și  a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ Maramureș. Maramures Jurnal a dorit să ia legătura cu Lucian Morar însă a fost de negăsit, pentru a ne confirma informația, el având telefon închis.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY