ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iunie 2018

 

Impact în Gorj [14/06/2018]

 
Locuințe și ajutoare de urgență pentru târgujieni
     
Locuințe și ajutoare de urgență pentru târgujieni

Municipalitatea are în plan să ajute cetățenii care au căzut victime furtunii din zilele trecute. Oamenii ce s-au ales cu pierderi importante vor fi ajutați cu bani pentru refacerea daunelor. În aceiași sedință de Consiliu Local, aleșii vor aproba și lista finală pentru repatizarea mult doritelor ANL-uri. Primarul Marcel Romanescu susține că pagubele au fost centralizate și proprietarii de locuințe care au rămas fără acoperișul de la casă din cauza vremii rea vor fi ajutați. Măsura urmează să fie luată prin votul consilierilor locali. „Două locuințe au rămas fără acoperiș, una pe strada Zorilor alta pe Cezar Petrescu. Urmează ca în perioada următoare să promovăm o dispoziție prin care să dăm niște ajutoare de urgență, măcar pentru materiale, pentru ca oamenii să poată să își refacă acoperișul la casă”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu. ANL-urile, repartizate Pe ordinea de zi a ședinței din data de 25 iunie vor fi aprobate și listele finale ale beneficiarilor de locuințe sociale. Atunci târgujienii ce au depus solicitări în acest sens află dacă vor primi sau nu o casă. „În următoarea sedință de Cosniliul Local se vor aproba listele finale. Au fost cinci contestații, una a fost acceptată și pe data de 25 se va aproba lista cu ANL, prin hotărâre de Consiliul Local”, a mai adăugat primarul. Articolul Locuințe și ajutoare de urgență pentru târgujieni apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY