ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iunie 2018

 

GiurgiuPeSurse [14/06/2018]

 
PERCHEZIȚII LA PERSOANE CERCETATE PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI
     
PERCHEZIȚII LA PERSOANE CERCETATE PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

     Peste 3500 de țigarete de contrabandă au fost confiscate de polițiștii giurgiuveni, în urma unei percheziții domiciliare efectuate la o persoană care avea ca preocupări distribuirea țigărilor de contrabandă pe raza comunei Stănești, județul Giurgiu. Miercuri 13 iunie 2018, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, în baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Giurgiu, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei femei de 50 ani, din comuna Stănești, județul Giurgiu, suspectată de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete. În urma activităților desfășurate, la domiciliul femeii a fost identificată și indisponibilizată cantitatea totală de 3.580 de țigarete (cu timbru fiscal din Republica Moldova), provenite din contrabandă, ce urmau a fi comercializate pe raza comunei Stănești, județul Giurgiu. Persoana în cauză au fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]




            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY