ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Vestea [14/06/2018]

 
Ana Pauker s-a reîncarnat! Propagandă de tip sovietic la Prefectură! VIDEO
     
Ana Pauker s-a reîncarnat! Propagandă de tip sovietic la Prefectură! VIDEO

Ana Pauker s-a reîncarnat, se numeşte Daniela Soroceanu şi ocupă funcţia de prefect al judeţului Neamţ în Cabinetul Dăncilă. Asta arată clipul (vezi mai jos) postat azi pe pagina personală a Danielei Soroceanu („pagină de persoană publică”, cum gingaş s-a exprimat într-o conferinţă de presă). Întregul clip pare de o propagandistică fadă, goală de conţinut, realizat parcă doar pentru a preamări pe „iubita conducătoare” care nu mai poate de grija poporului. Momentele în care primarul de Bicaz îi sărută mâinile prefecturesei sau în care aceasta vorbeşte pe telefon pe speaker (ca să se audă pe filmarea realizată cu alt telefon mobil) sunt nu doar atehnice ci şi de o lipsă de bun simţ care frizează paranoia şi absurdul. Şi acest clip (ca şi precedentul) de pe pagina Danielei Soroceanu sunt total nefericit realizate, şi ca mesaj de fond şi ca formă. Par mai curând desprinse dintr-un fel de pre-campanie electorală gândită şi pusă în practică la indicaţiile unui nepriceput, cu aviz final de publicare dat, la fel, de cineva care nu înţelege ridicolul situaţiilor. Singurul detaliu pozitiv generat de aceste clipuri ar fi o confirmare indirectă a ipotezei că (în criză de potenţiali candidaţi pentru alegerile locale din 2020), PSD Neamţ o pregăteşte pe Soroceanu pentru postura de candidat la Primăria Piatra Neamţ. Dar dacă aşa îşi pregăteşte PSD un potenţial candidat sau dacă aşa crede un prefect că transmite mesaje de încredere populaţiei (cu indicaţii preţioase transmise printre dinţi, la telefon, primarilor şi viceprimarilor…) înseamnă că pot fi trase concluzii multe. Iar mixarea unor imagini apocaliptice la începutul clipului (care nu au nicio legătură cu realitatea din teren), dublate de muzică de thriller nu arată din nou decât faptul că PSD-iştii (Soroceanu fiind, în practică, prefect PSD) chiar au în jurul lor – la creaţie şi execuţie imagine – nişte (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY