ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Mesagerul Hunedorean [14/06/2018]

 
Rezultate bune pentru judokanii deveni
     
Rezultate bune pentru judokanii deveni

La Mangalia s-au desfăşurat recent întrecerile etapei finale din cadrul Concursului naţional de judo pentru sportivi cu vârsta sub 11 ani, competiţie care a reunit circa 100 de sportivi de la cluburile din ţară. Printre participanţi s-au numărat şi judoka de la CNS Cetate Deva, pregătiţi de prof. Dan Gârbovan şi Constantin Gabrie Vasiliu, care au avut evoluţii apreciate de arbitri. The post Rezultate bune pentru judokanii deveni appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY