ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iunie 2018

 

Mesagerul Hunedorean [14/06/2018]

 
Heiuş – ministru al Economiei, într-un viitor Guvern al PNL?
     
Heiuş – ministru al Economiei, într-un viitor Guvern al PNL?

Preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, a anunţat în conferinţa de presă din 14 iunie că liberalii pregătesc o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Odată cu aceasta, liberalii vor veni cu o propunere de program de guvernare, a arătat parlamentarul. Una peste alta, în presa centrală, zilele trecute, a apărut şi o variantă a unui posibil Guvern al liberalilor, în care Heiuş este dat ca posibil ministru al Economiei, nu al Finanţelor, aşa cum se aşteptau mulţi. The post Heiuş – ministru al Economiei, într-un viitor Guvern al PNL? appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY