ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Ziarul Clujean [14/06/2018]

 
Clujul își premiază vineri campionii
     
Clujul își premiază vineri campionii

Primăria municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj vă invită, vineri, 15 iunie 2018, începând cu ora 10.30, la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj, Parcul Central “Simion Bărnuțiu”, pentru a lua parte la ceremonia de premiere a echipelor de fotbal din Cluj-Napoca care au obținut rezultate remarcabile în sezonul competițional 2017-2018. Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj premiază echipele clujene de fotbal care au obținut performanțe notabile, aducând acasă mai multe trofee. Prin urmare, Cluj-Napoca, Oraș European al Sportului 2018 are 3 echipe de fotbal care au câștigat eșalonul din care au făcut parte: Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj a reușit a doua promovare în tot atâția ani, în urma câștigării fără drept de apel a celei de-a 5-a serii din liga a III-a. Echipa de fotbal feminin a clubului Olimpia Cluj-Napoca, care a obținut al 8-lea titlu consecutiv de campioană a României. Odată cu acest triumf, Olimpia Cluj-Napoca scrie istorie în fotbalul românesc, nicio echipă feminină sau masculină neavând un astfel de palmares, câștigarea a 8 titluri consecutive. Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj a obținut un nou titlu de campioană, cel de-al 4-lea la cel mai înalt nivel competițional din istoria clubului, urmând ca în sezonul 2018-2019 să se lupte pentru un loc în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi din Europa, UEFA Champions League. Program ceremonie de premiere: 10.30 –  FC Universitatea Cluj 11.30 – Olimpia Cluj-Napoca 12.30 FC CFR 1907 Cluj Post-ul Clujul își premiază vineri campionii apare prima dată în Ziarul (...)

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY