ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Mesagerul Hunedorean [14/06/2018]

 
Pompierii SVSU Petrila, pe primul loc în judeţ
     
Pompierii SVSU Petrila, pe primul loc în judeţ

De mai mulţi ani, angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Petrila domină concursurile judeţene şi participă la etapele naţionale reprezentând judeţul. Pompierii petrileni şi-au mărit palmaresul la ediţia din acest an găzduită de Hunedoara. Aceştia au fost declaraţi câştigătorii concursului profesional pentru serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă faza judeţeană, obţinând locul […] The post Pompierii SVSU Petrila, pe primul loc în judeţ appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY