ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Curentul [14/06/2018]

 
Ce au răspuns ministerele Muncii și Sănătății la întrebarea: vor ajunge vreodată veniturile din Sănătate triple, așa cum s-a promis?
     
Ce au răspuns ministerele Muncii și Sănătății la întrebarea: vor ajunge vreodată veniturile din Sănătate triple, așa cum s-a promis?

Interpelate în Parlament despre haosul salariilor din Sănătate, ministrul Muncii și cel al Sănătății au fost întrebate de deputatul PMP Marius Pașcan „când și dacă vor ajunge vreodată veniturile din sănătate la nivelul promis de către ministrul Olguța Vasilescu, care susținea public, de fapt, triplarea netă a (...)

[cititi articolul complet în Curentul]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY