ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

Realitatea Vâlceană [14/06/2018]

 
TAXIMETRIE ILEGALĂ, la ȘUTEȘTI
     
TAXIMETRIE ILEGALĂ, la ȘUTEȘTI

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Sutești au depistat în trafic, în Sutești, o persoană care efectua transport de persoane, în regim de taxi, fără a avea autorizație valabilă. La data de 13 iunie a.c., polițiștii au oprit pentru control, în Sutești, pe Drumul Național 67 B, o mașină condusă de un bărbat de 36 de ani, din comuna Gușoeni, care transporta 3 persoane în regim de taxi. S-a stabilit că bărbatul nu avea o autorizație valabilă pentru activitate și că abaterea este repetată, polițiștii luând măsura suspendării dreptului de utilizare a vehicului pentru 6 luni și sancționându-l contravențional cu 1.900 de lei.

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Realitatea Vâlceană :
 
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY