ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

Vestea [14/06/2018]

 
Harabagiu rămâne fidel lui Dragnea şi trimite bomba spre Rareş Bogdan: „Realitatea TV – bani negri, linşaj la comandă, întrebări aranjate!”
     
Harabagiu rămâne fidel lui Dragnea şi trimite bomba spre Rareş Bogdan: „Realitatea TV – bani negri, linşaj la comandă, întrebări aranjate!”

George Harabagiu („omul lui Dragnea” care a decontat singur Scandalul huiduielilor mutate de la Firea la Halep) iese la rampă cu un prim contra-atac în care îşi reafirmă loialitatea faţă de şeful PSD şi aruncă în spaţiul public acuzaţii foarte dure la adresa lui Victor Ponta dar mai ales la adresa lui Rareş Bogdan şi a postului Realitatea TV. Harabagiu vorbeşte pe şleau despre emisiuni de la Realitatea TV realizate la comandă politică, pe bani plătiţi la negru, de linşaj mediatic împotriva unor adversari ai celor care făceau decontul: <<Mai grav este ca mai nou (N.R. – Victor Ponta) are ca aliat un scelerat autentic : RAREȘ BOGDAN ! Un alt specimen jalnic , care si- a permis intr- o televiziune ( cindva ) respectabila sa ma “ porcaiasca” in nu stiu cite ediții ale emisiunii sale de cacat , fara SA – MI SOLICITE VREUN PUNCT DE VEDERE ! Motiv pentru care ma voi adresa CNA ( deși nu stiu din ce bani o sa plătească amenda , falimentari fiind ) . S- au spus vrute si nevrute ! Ce a uitat sa spuna Rareș Bogdan “ slugoiul “ lui KWI si “ cioclul “ libertății de exprimare ? Citi bani “ la negru “ a incasat Realitatea Tv de la diverși clienți ( Pinalti – Gheorghe Ștefan de ex ) pentru a “ linșa “ la comanda ? Eu nu stiu din auzite, dle Bogdan ! Am fost acolo ! In studiourile Realitatea TV ! Cu tema clară , întrebări aranjate … tot tacâmul ! Pai , ori suntem golani , ori nu mai suntem ?!! Ai uitat ?! Atunci sa- ti aduc aminte .. zic!>>. Şi, drept dovadă a acuzaţiilor de mai sus, cel care a fost până ieri şeful Structurii de comunicare PSD de pe net a ataşat un clip şi o poză care-l înfăţişează pe el la o emisiune de la Realitatea TV unde, pe fundal, este marcajul cu „Breaking News” (vezi clipul la finalul articolului). De tirul lui Harabagiu nu scapă nici Victor Ponta: <<Nemaifiind implicat efectiv in departamentul (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY