ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 iunie 2018

 

Vestea [14/06/2018]

 
Funtastic Bowling te invită să vezi deschiderea World Cup 2018
     
Funtastic Bowling te invită să vezi deschiderea World Cup 2018

Funtastic Bowling îi invită pe microbişti să vadă deschiderea World Cup 2018 într-un ambient deosebit. <<Nu uitați! În mai puțin de o oră începe cel mai așteptat turneu sportiv al anului! Funtastic dă startul la World Cup 2018 cu meciul dintre Rusia și Arabia Saudită și vă invită să-l vizionăm împreună cu popcorn din partea casei și o bere Carlsberg gratis la 5 consumate!>> – aceasta este invitatia adresat[ de gazdele de la spaţiul complex de la etajul 1 al Mall Galleria. Bowling, biliard, bar, restaurant şi, acum, şi atmosfera incendiară a Turneului Final al Campionatului Mondial de Fotbal – toate acestea vă aşteaptă la Funtastic, împreună cu oferta zilei: popcorn din partea casei şi o bere Carlsberg bonus la 5 cumpărate! V.N. The post Funtastic Bowling te invită să vezi deschiderea World Cup 2018 appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY