ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/06/2018]

 
Prefect: Nivelul de colmatare a lacului Vădeni A SCĂZUT la 64%
     
Prefect: Nivelul de colmatare a lacului Vădeni A SCĂZUT la 64%

Nivelul de colmatare a lacului de acumulare de la Vădeni din Târgu-Jiu a scăzut, a ajuns la 64%, a anunțat prefectul de Gorj. Ciprian Florescu a primit informația de la șefi din Hidroelectrica. ”Procedeul care se aplică este extrem de greoi. Eficiența sa nu este foarte vizibilă. Sperăm ca nivelul de colmatare să scadă și mai mult în următorii 3 ani” a comentat prefectul. În urmă tot cu 3 ani, Barajul Hidro de la Vădeni era colmatat în proporție de 85% iar autoritățile erau foarte îngrijorate că ar putea ceda și inunda municipiul Târgu-Jiu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY