ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/06/2018]

 
Jianu crede că ”cineva din PSD” a făcut guvernul din umbră al PNL
     
Jianu crede că ”cineva din PSD” a făcut guvernul din umbră al PNL

Gigel Jianu consideră că sunt speculații, posibil venite dinspre PSD, informațiile apărute în presa centrală și locală, cum că PNL și-ar fi alcătuit un guvern din umbră iar Dan Vâlceanu ar fi propus pentru Ministerul Muncii. ”Nu cred că este momentul pentru așa ceva. Cineva din PSD vede că oamenii sunt nemulțumiți  și încearcă să paseze o vină” comentează prim-vicepreședintele PNL Gorj. Jianu consideră, însă, că Vâlceanu are capacitatea necesară de a ocupa un post de ministru într-un viitor cabinet de dreapta.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY