ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

News Buzău [14/06/2018]

 
Filmul din parc... Astazi, la Buzau, incep Zilele Filmului Romanesc in Parcul Tineretului. Cu ce proiectii cinematografice sunt asteptati buzoienii? Detalii (...)
     
Filmul din parc... Astazi, la Buzau, incep Zilele Filmului Romanesc in Parcul Tineretului. Cu ce proiectii cinematografice sunt asteptati buzoienii? Detalii (...)

Incepand de astazi, 14 iunie continua proiectul ~Zilele Filmului Romanesc~ ajuns la cea de-a V-a editie. Perioada de derulare este 14 iunie - 3 august 2018, in fiecare zi de joi si vineri incepand cu orele 21.30, in Amfiteatrul din Parcul Tineretului Buzau. Festivalul debuteaza cu ecranizarea semnata de regizorul buzoian Corneliu Porumboiu.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY