ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Jurnalmm [14/06/2018]

 
Ai nevoie de un proiector ieftin și bun pentru viitorul sezon de fotbal
     
Ai nevoie de un proiector ieftin și bun pentru viitorul sezon de fotbal

Azi începe Campionatului Mondial de Fotbal 2018, turneu ce are loc în Rusia în perioada 14 iunie – 15 iulie și va ține cu sufletul la gură fanii a 32 de echipe de fotbal din întreaga lume, ca de altfel și suporterii simpatizanți sau pur și simplu patrioții. Sportul unește popoare, iar de unde în urmă cu 20 de ani sau mai mult, meciurile erau urmărite pe un televizor vechi, catodic, la care trebuia să fii foarte atent să nu pierzi mingea din câmpul vizual sau să nu cumva să nu auzi cum trebuie comentatorul când anunța un gol care marca victoria, astăzi trebuie doar să alegi tehnologiile care să îți redea pasiunea ca și când ai lua parte la acțiune. Cupa Mondială 2018 din Rusia este cunoscută drept ”Turneul Viselor”. Tu pe ce ecran plănuiești să-ți urmărești visul cu echipa favorită? Proiectoarele disponibile pe piață la această oră sunt mai bune, mai simple și probabil mai ieftine decât ai crede. Noi am testat de-a lungul timpului mai multe modele, ne-am documentat cu privire la specificațiile lor și la suportul pe termen lung pe care îl pot oferi utilizatorilor și am făcut o selecție de 3 modele de videoproiectoare ieftine și bune pe care poți urmări meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal. Suplimentar, îți ”vindem” și pontul cu oferta la videoproiectorul 4K de la BenQ. 3 recomandări de videoproiectoare pe care să te uiți la meciurile de fotbal Recomandările noastre cuprind produse cu prețuri ce variază între 1399 lei și 2900 lei. Desigur, pentru cei care țin neapărat cont de preț și vor ce e mai bun, există întotdeauna versiunea premium, cu funcție dedicată fotbalului, care oferă imagine la calitate 4K. Prin retailerii săi partenerii, BenQ oferă reduceri semnificative, până pe 15 iunie 2018, la o gamă variată de videoproiectoare. Modelul BenQ TK800, Ultra HD, 4K HDR, disponibil pe eMAG are o reducere de 1200 lei și vine la pachet (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY