ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Realitatea Vâlceană [14/06/2018]

 
Furtuna a făcut ravagii în Vâlcea: 14 localități afectate, copaci căzuți pe autoturisme, acoperișuri prăbușite!
     
Furtuna a făcut ravagii în Vâlcea: 14 localități afectate, copaci căzuți pe autoturisme, acoperișuri prăbușite!

Furtuna de ieri seară, 13 iunie a.c., și cantitatea mare de precipitații cazute în intervalul 22.00-24.00 au avut urmări deosebite în județul nostru! “Împreună cu președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, am coordonat pe durata serii și a nopții intervenția structurilor cu atribuțiuni în domeniul situațiilor de urgență,în așa fel încât urmările fenomenelor din ziua precedentă să fie înlăturate,cât se poate de repede”, a declarat prefectul Florian Marin. Situația în județ (inclusiv în municipiul Râmnicu Vâlcea),la ora 2.00 se prezenta astfel: 14 localitati afectate 68 situatii de urgenta 22 copaci cazuti pe autoturisme 24 copaci cazuti pe carosabil 11 copaci cazuti pe cladiri 4 copaci cazuti pe linii electrice (curenti slabi si joasa tensiune 220v) 4 acoperisuri prabusite 2-incendii (1 casa nelocuita, 1 camion cu lemne) LEA 20 kv ( medie tensiune) intrerupte: 11, PT afectate – 391, nr consumatori intrerupti- 11830. La ora 2.00 nu mai erau drumuri naționale blocate si nici nu au fost înregistrate victime sau răniți ca urmare a fenomenelor meteo periculoase. INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL VÂLCEA CANCELARIE PREFECT INFORMARE PRESĂ Urmare a situațiilor aflate în dinamică, din cauza efectelor fenomenelor de instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate, manifestate prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii, căderi de grindină și cantități de apă ce pot depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 60…80 l/mp, luând în considerare informările transmise de către structurile cu atribuții în domeniu, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea, informează asupra situației existente în dimineața zilei de 14 iunie 2018, ora 08.00: Pe reţeaua de drumuri naţionale și județene, la această oră nu sunt înregistrate evenimente deosebite, circulația auto desfășurându-se în condiții de (...)

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Realitatea Vâlceană :
 
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY