ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

Impact în Gorj [14/06/2018]

 
Începând de mâine, o nouă stradă cu sens unic în Tg-Jiu
     
Începând de mâine, o nouă stradă cu sens unic în Tg-Jiu

 Primăria Municipiului Târgu Jiu aduce la cunoștință cetățenilor că, începând cu data de 15.06.2018, pe  strada Avram Iancu se va circula într-un singur sens, dinspre strada Grivița către strada Prahova. Această decizie a fost luată în ședința Comisiei de Circulație de pe lângă Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu, din data de 07.06.2018,  ca urmare a solicitării numărul 7347/27.04.2018, depusă de către reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate  a județului Gorj. Articolul Începând de mâine, o nouă stradă cu sens unic în Tg-Jiu apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY