ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Impact în Gorj [13/06/2018]

 
Cod Galben de ploi abundente şi vijelii până vineri
     
Cod Galben de ploi abundente şi vijelii până vineri

Judeţul Gorj se află sub avertizare de Cod Galben de ploi abundente şi vijelii până vineri, la ora 08.00. Avertizarea a intrat în vigoare ieri, la ora 14,00. În această perioadă vor fi averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ploi abundente şi vijelii. Potrivit meteorologilor, cantităţile de apă vor depăşi 25 litri pe metru pătrat şi pe arii restrânse chiar și 80 de litri pe metru pătrat, îndeosebi în sud-vest şi în zona montană. „Nu sunt probleme deocamdată. Este vorba de râul Cerna pe zonma râului Girj și Mehedinți. Toate informațiile sunt actualizate. Cotele apelor sunt monitorizate de Sistemul de Gospodărire a Apelor“, a spus prefectul de Gorj, Ciprian Florescu. Articolul Cod Galben de ploi abundente şi vijelii până vineri apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY