ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Impact în Gorj [13/06/2018]

 
Concert de folk la Teatrul „Elvira Godeanu“
     
Concert de folk la Teatrul „Elvira Godeanu“

Iubitorii muzicii folk din Târgu Jiu au ocazia să îi vadă pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști. Adrian Beznă, Andrei Maftei si Cătălin Stepa vor susține un concert la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu. Concertul va avea loc duminică, de la ora 20:00, iar pretul unui bilet este de 15 lei. „Dacă mai crezi in mine” este titlul concertului. „Duminică, 17 iunie, de la ora 20,00, vă invităm la teatru la un concert extraordinar susținut de atiștii Adrian Beznă, Andrei Maftei si Cătălin Stepa. Va fi o seară de muzică poezie încununată într-o prietenie“, a spus Ianis Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“. Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a teatrului, iar prețul unui bilet este de 15 lei. Articolul Concert de folk la Teatrul „Elvira Godeanu“ apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY