ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Impact în Gorj [13/06/2018]

 
Amenință că se leagă cu lanțurile în fața sediului CEO
     
Amenință că se leagă cu lanțurile în fața sediului CEO

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia acuză conducerea unității de o serie de presiuni pe care le face la adresa sa. Ciprian Nedelcu este minerul care dezvăluia, în iarnă, condițiile în care sunt nevoiți să lucreze salariații în carierele complexului. Acesta spune că presiunile au apărut după postările pe care le-a făcut pe rețelele de socializare. Acesta a vrut chiar să lege cu lanțuri în fața sediului companiei: „Am luat un lanț cu un lacăt, pentru că existau presiuni din partea conducerii de la Roșia. Am fost denigrat pe pagina de socializare a Sindicatului Roșia. Se fac presiuni“. Articolul Amenință că se leagă cu lanțurile în fața sediului CEO apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY