ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 iunie 2018

 

Impact în Gorj [13/06/2018]

 
Ultimele emoții pentru elevi la Evaluarea Naţională
     
Ultimele emoții pentru elevi la Evaluarea Naţională

Elevii care au absolvit clasa a VIII-a au susținut ieri proba la Matematică la Evaluarea Națională. Elevii au spus că subiectele au fost ușoare și că se așteaptă să obțină note mari. Emoții au avut și părinții care și-au așteptat copiii să iasă de la examen. „Sunt nerăbdători să vedem ce au făcut. Avem și noi emoții mari. După cum au învățat, sperăm ca rezultatele să fie pe măsură. Mereu tindem spre mai bine“, a spus un părinte. Elevii așteaptă rezultatele pentru a vedea către ce liceu se îndreaptă. „A fost greu, dar am trecut cu bine. Subiectele nu au fost nici grele și nici ușoare. Nu știu la ce liceu o să merg. În funcție de rezultatele pe care le voi obține“, a precizat un candidat. Primele rezultate vor fi afişate pe 19 iunie, iar cei nemulțumiți au posibilitatea să depună contestații. Rezultatele finale vor fi afișate pe data de 23 iunie. Articolul Ultimele emoții pentru elevi la Evaluarea Naţională apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY