ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

Mesagerul Hunedorean [13/06/2018]

 
Campania „O viaţă cât un centenar“, în judeţ: Un veac de istorie trăită
     
Campania „O viaţă cât un centenar“, în judeţ: Un veac de istorie trăită

În judeţul Hunedoara, Campania Ministerului Afacerilor Interne „O viaţă cât un centenar”, a început ieri, miercuri, la patru dintre cei şase hunedoreni care au împlinit sau vor împlini în descursul anului acesta 100 de ani, precum România. Aceştia au fost vizitaţi de prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely, însoţit de reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, şi Inspectoratul de Poliţie al judeţului. The post Campania „O viaţă cât un centenar“, în judeţ: Un veac de istorie trăită appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY