ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

Mesagerul Hunedorean [13/06/2018]

 
Noi indicatoare pentru traseele spre Cetatea Deva
     
Noi indicatoare pentru traseele spre Cetatea Deva

De ieri, traseele de pe Cetatea Devei au fost semnalizate cu panouri. Turiştii pot afla din datele inscripţionate pe acestea, numărul traseului şi durata estimativă pe care o vor face mergând obişnuit, la pas. În Cetatea Deva se regăsesc trei trasee turistice: Traseul nr. 1 – începe din spatele restaurantului de la Poalele Cetăţii şi […] The post Noi indicatoare pentru traseele spre Cetatea Deva appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY