ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 iunie 2018

 

Mesagerul Hunedorean [13/06/2018]

 
Campania ,,Am 14 ani!” a ajuns la final
     
Campania ,,Am 14 ani!” a ajuns la final

Campania de informare ,,Am 14 ani!” a fost derulată de Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva, Direcţia Poliţia Locală Deva în parteneriat cu unităţile de învăţământ din municipiul Deva. Această acţiune s-a desfăşurat în perioada 4 -12 iunie, având un mare succes în rândul elevilor. Funcţionarii publici de la cele două direcţii aflate în subordinea Primăriei Municipiului Deva s-au deplasat la şase unităţi de învăţământ din oraş, unde au stat de vorbă cu elevii claselor a VII-a. The post Campania ,,Am 14 ani!” a ajuns la final appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY