ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Mesagerul Hunedorean [13/06/2018]

 
Ce a decis instanţa la apelul din dosarul Berbeceanu&Mureşan. Documente SRI desecretizate şi martori reaudiaţi
     
Ce a decis instanţa la apelul din dosarul Berbeceanu&Mureşan. Documente SRI desecretizate şi martori reaudiaţi

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a admis o serie de probe care vor fi administrate în apel în dosarul în care sunt judecaţi Traian Berbeceanu (foto) şi acuzatorii săi, Ioan Mureşan, fost procuror şef al DIICOT Alba, fostul procuror Nicolae Cean şi poliţistul Alin Muntean. Următorul termen de judecată în acest dosar a fost stabilit pentru 19 iunie. The post Ce a decis instanţa la apelul din dosarul Berbeceanu&Mureşan. Documente SRI desecretizate şi martori reaudiaţi appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY