ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 iunie 2018

 

Mesagerul Hunedorean [13/06/2018]

 
Petru Drăgoescu a pierdut procesul cu ANI
     
Petru Drăgoescu a pierdut procesul cu ANI

Fostul director al Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului (SNÎMVJ) şi consilier local la Petroşani, Petru Drăgoescu (foto), a pierdut definitiv procesul intentat împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI). Acesta a cerut în instanţă anularea actului emis de ANI prin care a fost declarat incompatibil. La Curtea de Apel Alba Iulia, în prima instanţă, cererea i-a fost admisă. Însă, decizia a fost răsturnată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), după ce ANI a atacat-o cu recurs. The post Petru Drăgoescu a pierdut procesul cu ANI appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY