ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

GiurgiuPeSurse [13/06/2018]

 
BĂRBAT URMĂRIT INTERNAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI
     
BĂRBAT URMĂRIT INTERNAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI

     Un bărbat urmărit național și internațional, pe numele căruia era emis mandat european de arestare pentru trafic de persoane, a fost depistat de polițiștii giurgiuveni. Marți, 12 iunie 2018., polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, un bărbat de 42 de ani, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, urmărit național și internațional. Cu ocazia activităților desfășurate s-a constatat că pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Republica Franceză au emis la data de 16.05.2018 un mandat european de arestare pentru trafic de persoane. Persoana depistată a fost condusă la sediul I.P.J. Giurgiu în vederea întocmirii documentației necesare si ulterior la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București , fiind reținută pentru 24 de ore și introdusă în Arestul Central al D.G.P.M.B. La data de 13.06.2018 bărbatul urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel București în vederea audierii și dispunerii asupra extrădării.

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY