ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

GiurgiuPeSurse [13/06/2018]

 
MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI
     
MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI

Polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise pe numele a doi giurgiuveni condamnați la pedeapsa cu închisoarea pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere, respectiv furt calificat. Astfel, marți 12 iunie 2018., polițiștii au depistat pe raza localității Ghimpați, județul Giurgiu, un bărbat de 42 ani, din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 4 București a emis Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea la data 12.06.2018 sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 3 ani și 10 luni. În cursul aceleiași zile, polițiștii au depistat pe raza localității Adunații Copăceni, județul Giurgiu, un bărbat în vârstă de 49 ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Giurgiu a emis Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea la data 12.06.2018 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat la regimul circulației rutiere, fiind condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 3 ani. Persoanele depistate au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au întocmit documentația necesară și au procedat la depunerea acestora în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY