ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

GiurgiuPeSurse [13/06/2018]

 
Lucrări de reabilitare şi modernizare pe drumul judeţean 412 Prundu-Colibaşi
     
Lucrări de reabilitare şi modernizare pe drumul judeţean 412 Prundu-Colibaşi

Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean Giurgiu, a verificat miercuri, 13 iunie, modul în care se desfăşoară lucrările de asfaltare pe DJ 412 (Prundu- Colibaşi). Reabilitarea şi modernizarea acestui sector de drum judeţean se realizează prin fonduri de la Ministerul Dezvoltării: ” Modernizăm infrastructura rutieră a judeţului Giurgiu şi, aşa cum am arătat, se lucrează simultan pe mai multe drumuri judeţene. Astăzi, am mers pe DJ 412, pe tronsonul Prundu-Colibaşi, pentru a verifica stadiul investiţiei. Sunt mulţumit de lucrare şi sunt convins că va fi finalizată în termenul stabilit. Fondurile sunt de la Ministerul Dezvoltării şi trebuie să precizez că, pentru acest drum exista, încă din 2010, un contract care a zăcut în unele sertare până acum, când, alături de preşedintele Niculae Bădălău, am reuşit să obţinem finanţare şi-am dat undă verde investiţiei”, a declarat Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean. Importanţa acestui drum este arătată şi de către Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu: ” Este o lucrare pe care noi o aşteptam de mulţi ani. Asfaltarea acestui drum este în beneficiul tuturor locuitorilor din zonă. Probabil că peste o lună locuitorii din Prundu vor ajunge la Bucureşti în 25 de minute, parcurgând doar 32 de km „.

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY