ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
Minifotbal: Trei echipe din Gorj vor să calce pe urmele celor de la Dream Team! Urmează Campionatul Firmelor
     
Minifotbal: Trei echipe din Gorj vor să calce pe urmele celor de la Dream Team! Urmează Campionatul Firmelor

Trei echipe din Gorj vor participa la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor la minifotbal. Profi, Succes și Acvila se vor deplasa la Oradea, acolo unde se vor lupta cu alte 36 de echipe din țară pentru titlul de campioană națională. După încheierea campionatelor locale, echipele de minifotbal din Gorj se află la ora măsurării forțelor cu alte echipe din țară. Primul test a fost unul foarte dificil dar pe care campioana Gorjului la minifotbal, Dream Team Târgu-Jiu, l-a trecut cu brio. A încheiat Campionatul Regional Sud-Vest de la Craiova pe locul 2 și s-a calificat, în premieră pentru o echipă din județul nostru, la Campionatul Național de la Alba Iulia. Acum, se pregătesc să intre la joc firmele și instituțiile. În perioada 15-17 iunie, la Oradea, pe Baza Sportivă Tineretului, are loc Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din România, organizat de Federația de Minifotbal din România. Dacă, anul trecut, la Piatra-Neamț, Gorjul a fost reprezentat de două echipe, Profi și Carrefour Târgu-Jiu, acum numărul acestora a crescut la trei. Profi Târgu-Jiu are un rezultat mare de apărat. În 2017, a depășit toate așteptările și a terminat Campionatul Național pe locul 3, bifând, la momentul respectiv, cea mai mare performanță din istoria minifotbalului gorjean. Profi a participat, în sezonul 2017-2018, la Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita și a încheiat competiția pe un excelent loc 4, dovadă că echipa este compusă din fotbaliști valoroși. A doua echipă participantă din Gorj la Oradea este Succes Nic. Com Târgu-Jiu. Băieții de la Succes au terminat pe locul 3 ediția recentă a Campionatului Firmelor și Instituțiilor din Gorj, fiind una dintre surprizele plăcute ale competiției. Cu un lot compus din 9 jucători, Succes va încerca să meargă cât mai departe în turneul final de la Oradea. Cea de-a treia echipă (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY