ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
Sediul Primăriei Vladimir așteaptă să fie reabilitat cu banii de la rectificare
     
Sediul Primăriei Vladimir așteaptă să fie reabilitat cu banii de la rectificare

Primarul Ianăși speră să obțină 100.000 de lei, la rectificarea bugetară din iulie, pentru a putea finaliza lucrările de reabilitare a sediului Primăriei Vladimir. Investiția este de aproape 300.000 de mii de lei, mare parte din bani din bugetul local. Imobilul este anvelopat, a fost schimbat acoperișul și s-au amenajat două noi birouri. Ion Ianăși speră să intre în atenția autorităților județene, iar, la rectificare, să primească suma necesară pentru a termina lucrarea.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY