ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
Unii încep războaie, alții le mai și încheie! Ce persoane publice din Gorj au îngropat securea războiului
     
Unii încep războaie, alții le mai și încheie! Ce persoane publice din Gorj au îngropat securea războiului

Caragea și Belgher par să fi îngropat securea războiului, după atacurile incredibile din ultimele luni. Cei doi au reușit să poarte un dialog civilizat, marți, la Interviurile Infinit FM. Relația părea că s-a stricat definitiv, în urma alegerilor parțiale pentru Primăria Telești, de toamna trecută. În aprilie, Leonida Belgher dădea buzna în studioul Radio Infinit, supărat foc în urma unor declarații făcute de Viorel Caragea la adresa primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu. Acum, însă, susținătorul și contestatarul primarului Romanescu au schimbat tonul. Viorel Caragea a intervenit prin telefon în emisiune curios să afle ce va face Leonida Belgher, în situația în care primarul Marcel Romanescu va trece la PSD. Dialogul a continuat cu autoinvitarea lui Belgher la o friptură, acasă la Caragea. Așa cum a făcut și-n alte dăți, vicepreședintele PMP Gorj i-a cerut fostului comandant IPJ Gorj ”să se potolească și să lase în pace familia Romanescu”.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY