ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
Unde se vor vedea, în următorii trei ani, meciurile UEFA Champions League și Europa League
     
Unde se vor vedea, în următorii trei ani, meciurile UEFA Champions League și Europa League

Meciurile din UEFA Champions League și din Europa League se vor vedea, în următorii trei ani, pe stațiile TV ale trei grupuri media. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, doi mari operatori cu stații proprii vor da meciurile. Este vorba de Telekom, pe stațiile Telekom Sport și de Digi Sport, care operează mai multe televiziuni cu acest nume (Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digisport 3). Meciurile nu se vor vedea doar pe canalele Digi Sport și Telekom. Posturile Look TV vor difuza, de asemenea, partide din cele două competiții europene. Look are două posturi, Look TV și Look Plus. În premieră în nouă ani, Pro TV nu va mai avea meciuri din Europa League pe post. Practic, de când există competiția, Pro TV a difuzat meciurile Europa League. Deținătorii drepturilor pentru competițiile europene au fost mai flexibili la aceste negocieri în legătură cu opțiunea free-to-air. Opțiunea nu a mai fost obligatorie, ca în anii trecuți. În ultimii trei ani, meciurile din Champions League și din Europa League s-au văzut pe posturile Telekom și, parte dintre ele, pe Pro TV (care avea oțiunea free-to-air). În această perioadă, pe piața posturilor de sport se poartă negocieri și pentru campionatele din Spania și din Italia (care au fost la Digi Sport). (paginademedia.ro)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY