ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
Doi primari din Gorj, somați să predea mandatele! Care este situația lui Ion Ciocea?
     
Doi primari din Gorj, somați să predea mandatele! Care este situația lui Ion Ciocea?

Marian Ardeiu, avertizat, miercuri, de prefectul Florescu să plece de pe scaunul de primar al comunei Samarinești. ”Am trimis o ultimă adresă către secretar să înainteze referatul către Instituția Prefectului. Este ultimul document pe care îl transmitem către Primăria Samarinești. Dacă ne vom lovi în continuare de o tărăgănare, vom lua măsuri” a avertizat reprezentantul guvernului în teritoriu. Ciprian Florescu a mai spus că s-a scurs timpul și-n privința primăriței din Stoina, Ioana Bușe, condamnată la închisoare cu suspendare. Și de la această primărie se așteaptă documentele necesare dispoziției de încetare a mandatului. Ciprian Florescu a reafirmat că problema Ion Ciocea este în ograda PSD Gorj, nicidecum în a sa. Prefectul așteaptă documente prin care să i se comunice dacă primarul din Bustuchin mai e sau nu membru al partidului.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY