ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
O nouă tragedie zguduie Gorjul! O familie, găsită fără suflare la Rovinari!
     
O nouă tragedie zguduie Gorjul! O familie, găsită fără suflare la Rovinari!

O nouă tragedie cutremură orașul Rovinari. O familie de tineri, cu tot cu fetița de numai 12 ani, a fost găsită fără suflare, marți seară, în garsoniera în care locuia. Cauza probabilă a nenorocirii: intoxicarea cu monoxid de carbon. Soțul, Marius Borugă, avea 39 de ani, soția, Dana, 32 iar fiica, Alexandra, 12 ani. Micuța se pregătea pentru serbarea de sfârșit de an. Mama Danei, Violeta Dobrin, a fost cea care a alarmat rudele și autoritățile, îngrijorată că fiica nu-i răspunde la telefon. Anterior, niște vecine din bloc îi spuseseră că au simțit un miros puternic de gaze. Pompierii din cadrul Serviciului Voluntari al Primăriei Rovinari au fost primii care au ajuns la garsoniera groazei. Ulterior, au venit echipajele ISU, SMURD și Ambulanței. S-a încercat acordarea primul ajutor, dar în zadar. Coordonatorul echipei de intervenție din cadrul ISU Gorj, Stanciu Stanciu, a declarat că n-au fost găsite improvizații la instalațiile pe gaze, dar cu toate acestea, în încăpere, concentrația de monoxid de carbon era mult peste limita admisă.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY